Jeroen vertelt ons iets over creditcards

Buckaroo bestaat 15 jaar. In het kader van ons jubileum laten we betaalexperts, e-commercespecialisten en ondernemers aan het woord. Samen blikken we terug, bespreken we de huidige stand van zaken en kijken we vooruit naar de komende jaren.

 

Deze week aan het woord: betaalexpert Jeroen

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

(bekijk de video, klik op de afbeelding hierboven)

 

Jeroen heeft van zijn collega's de geuzennaam 'King of Cards' gekregen. Met zijn jarenlange achtergrond in cards & payments kon dat natuurlijk ook niet anders. Ook bij Buckaroo is hij het aanspreekpunt voor verschillende betaalmerken, waaronder creditcards. 

De veiligste betaalmethode wereldwijd

Wist je dat betalen met een creditcard wereldwijd de meest bekende online betaalvorm is? En om daar de veiligheid van te kunnen blijven garanderen wordt er continu gewerkt aan verbeteringen van deze betaalvorm. Zo is Strong Customer Authentication als extra beveiliging in het leven geroepen. En vanaf 2021 verplicht. 

Strong Customer Authentication

Hoe werkt SCA? Je gebruikt als betaler ‘iets dat je hebt' (creditkaart of telefoon) en 'iets dat je weet' (een wachtwoord of pincode) 'of bent' (een vingerafdruk- of gezichtsverificatie) om je te identificeren. Buckaroo heeft er voor gezorgd dat onze merchants dit automatisch kunnen toepassen. Zo wordt misbruik met gestolen creditcardgegevens voor een groot deel voorkomen.

SCA maakt betalen met een creditcard een veilige betaalmethode, zowel voor de kaarthouder als de webshop. Vaak heeft de koper een goede reden om juist met een creditcard te willen betalen, dus mag deze niet ontbreken in je checkout. Zeker niet als je over de grens verkoopt.

 

Client-Side Encryption

Om een creditcardbetaling aantrekkelijker te maken kun je gebruik maken van Client-Side Encryption. Hierdoor kan de betaling gewoon op de eigen betaalpagina van de webshop plaatsvinden. Dit vergroot de kans op een succesvolle transactie en een fijnere betaalervaring.

 

Meer weten?

Wil je weten waarom creditcards voor jou interessant kunnen zijn? Kijk dan op buckaroo.nl/creditcards, we helpen je graag! We enable growth.

 

Lees ook:

Tom vertelt over credit management

Hoe maak je een goede betaalherinnering? Mét een persoonlijke touch? In deze video deelt Tom, relatiemanager bij Buckaroo, tips en voorbeelden.

Lees meer

Update richtlijnen SCA

Hoe ga je om met de nieuwe richtlijnen op betalingen? En wat zijn de gevolgen voor de conversie? Buckaroo wil via deze update graag enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Lees meer