Anouk vertelt over Subscriptions

Buckaroo bestaat 15 jaar. In het kader van ons jubileum laten we betaalexperts, e-commercespecialisten en ondernemers aan het woord. Samen blikken we terug, bespreken we de huidige stand van zaken en kijken we vooruit naar de komende jaren.

 

Deze week aan het woord: betaalexpert Anouk.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

 

Anouk's tip is voor alle bedrijven met abonnees in plaats van klanten. "We zien steeds meer bedrijven met een ander verdienmodel. Geen eenmalige productverkoop, maar een abonnementsmodel. De subscription economy is in volle gang!"

 

Het verwerken van abonnementsbetalingen is vaak handmatig en tijdrovend. Ook het aansluiten van nieuwe en het afsluiten van bestaande abonnees kan vaak eenvoudiger en klantvriendelijker. Daarom heeft Buckaroo een Subscription Solutions ontwikkeld waarbij we je helpen om je abonnementen goed te kunnen beheren. En abonnementsgelden op een eenvoudige manier te innen.

 

Wil je meer weten over Buckaroo's subscription services? We helpen je graag.

 

 

Lees ook:

Tom vertelt over credit management

Hoe maak je een goede betaalherinnering? Mét een persoonlijke touch? In deze video deelt Tom, relatiemanager bij Buckaroo, tips en voorbeelden.

Lees meer

Jeroen vertelt ons iets over creditcards

Jeroen heeft van zijn collega's de geuzennaam 'King of Cards' gekregen. Bij Buckaroo is hij het aanspreekpunt voor verschillende betaalmerken, waaronder creditcards. Een actueel onderwerp nu SCA in 2021 verplicht is.

Lees meer

Whitepaper: The Subscription Economy

Is dit verdienmodel voor iedereen weggelegd? Zeker. Subscriptions zijn niet alleen voorbehouden aan start-ups. Ook scale-ups en zelfs grote corporates slaan deze nieuwe weg in.

Lees meer