Maurits Dekker, CCO Buckaroo, spreekt tijdens EMERCE TV "Future of Payment

De betaalmarkt evolueert continu met technologische ontwikkelingen en met de introductie van nieuwe betaalmethoden zoals iDEAL 2.0 of betalingen via crypto’s. Hoe kunt u als ondernemer effectief en doeltreffend door deze verandering navigeren? Het antwoord vindt u in het ontwikkelen van een goed doordachte betaalstrategie.

 

Onlangs heeft Maurits Dekker (CCO Buckaroo) deelgenomen aan de videocollectie 'The Future of Payments 2024' van Emerce waarin hij 4 tips en tricks geeft voor de ideale betaalstrategie. Ben u benieuwd hoe u met een solide betaalstrategie kunt inspelen op de nieuwste technologische ontwikkelingen?

 

Bekijk de video 'De ideale betaalstrategie voor (online) bedrijven' hieronder:

VIDEO: 'De ideale betaalstrategie voor (online) bedrijven'

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Door verandering in consumentengedrag en nieuwe technologieën heeft E-commerce de afgelopen jaren zich verder doorontwikkeld. In het oriëntatie-, koop- en betaalproces versmelten online en offline steeds meer voor klanten. Hoe zien deze veranderingen in gedrag en behoefte ten aanzien van betaaloplossingen eruit? Welke nieuwe technologie kan helpen hierop in te spelen? Wat gebeurt er in de praktijk ten aanzien van innovatie in betalen? En wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Maak optimaal gebruik van de tips en voorspellingen die CCO Maurits Dekker geeft op het gebied van Payment. Gegarandeerd dat uw onderneming hiervan kan profiteren en zich klaar kan maken voor de toekomst!

 

Wil u sparren over uw betaalstrategie? Onze betaalexperts staan voor u klaar!

Gerelateerde artikelen

iDEAL vernieuwt met iDEAL 2.0

iDEAL is sinds 2005 een vertrouwde naam in de wereld van online betalingen. Met meer dan 1 miljard transacties per jaar en een indrukwekkend aandeel van 70% in alle online consumentbetalingen in Nederland, is iDEAL uitgegroeid tot de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Inmiddels is het betaalgedrag dusdanig veranderd dat het tijd is voor een upgrade: iDEAL 2.0.

Lees meer

Buckaroo en Knaken lanceren nieuw partnership in Nederland

Knaken, het bekende Nederlandse crypto platform, heeft vandaag de officiële uitrol van hun nieuwe betaalsysteem 'Settle' aangekondigd. Buckaroo, bekend om haar innovatieve aanpak als betaalplatform, is de eerste Payment Service Provider (PSP) in Nederland die dit systeem zal implementeren, waarmee een nieuwe norm voor cryptobetalingen wordt gezet. De lancering van het partnership tussen beide partijen werd officieel verricht tijdens de Webwinkel Vakdagen 2024.

Lees meer

New Business Radio: Interview met Paul Scholten, CEO van Buckaroo

In een exclusief interview op New Business Radio sprak Paul Scholten, CEO van Buckaroo, over de toekomst van betalingen. Tijdens de uitzending is dieper ingaan op 'De toekomst van betalingen' waar verschillende thema’s onder vallen zoals technologische innovatie, customer experience, Buckaroo’s dienstverlening en de wet -en regelgeving binnen Europa. Ook is de recent bekendgemaakte samenwerking met ABN AMRO uitgebreid besproken.

Lees meer