Creditcardbetalingen via Visa

Wereldwijd de nummer 1 in creditcards.

Over Visa creditcardbetalingen

 

Visa is internationaal én nationaal bekend en heeft wereldwijd het grootste betaalnetwerk met de meeste acceptaties. Als Payment Service Provider handelt Buckaroo direct de verwerking af van online creditcardbetalingen via Visa. Betalingen met Visa zijn voor de meeste aankopen 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Visa is een prettige en veilige betaalmethode voor de consument.

 

Hoe werken Visa creditcardbetalingen?

Creditcardbetalingen dragen veiligheid hoog in het vaandel. Via 3D-secure zijn creditcardbetalingen afgeschermd tegen fraude. Ook houdt Buckaroo strakke monitoring op die transacties, je kan zelf ook met de software van Buckaroo beveiligingsregels opstellen. Denk aan een maximum bedrag, herkomst of dergelijk.

 

AVG-regelgeving
Omdat creditcardgegevens gevoelig zijn verwerkt Buckaroo die transacties in een eigen betaalomgeving. Zo kan je als verkoper Visa als betaalmethode aanbieden, zonder de creditcardgegevens te hoeven opvragen. Een aangename oplossing in het kader van AVG.

Visa creditcardbetalingen voorbeeld checkout
creditcard betalingen op je webshop aanvragen

Voordelen van Visa

  • Internationale betaalmethode met wereldwijd bereik
  • Extra veiligheid en fraudechecks dankzij EMV®3DS / Visa Secure
  • Recurring payments / periodieke incasso voor abonnementen mogelijk
  • Aankoopverzekering voor consumenten

Recurring betalingen voor abonnementen en herhaalaankopen

Maandelijks of wekelijks incasseren van de creditcard? Dat kan. Vaak gaat automatische incasso nog via SEPA Direct Debit van de betaalrekening. Maar periodieke afschrijving van de creditcard kan ook.

 

Een andere mogelijkheid is om het creditcardnummer van je klant te onthouden. Voor een volgende keer. Daarbij herkent en onthoudt Buckaroo de eerder ingevoerde gegevens van de creditcardbetaler, zodat er opnieuw geïncasseerd kan worden. Bij herhaalbetalingen worden geen kaartgegevens gevraagd, zodat bedrijven niet over vertrouwelijke betaalgegevens van hun klanten beschikken.

 

Jeroen vertelt je alles over creditcards

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Download de creditcard factsheet

Wil jij alle informatie over creditcard in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de creditcard factsheet.

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden:

Lees ook:

Wat is Strong Customer Authentication (SCA)?

Op 14 september 2019 gaat PSD2 van kracht. Een nieuwe veilige regelgeving voor het Europese betalingsverkeer. Strong Customer Authentication (SCA) is een onderdeel van deze wetgeving. Wat moet je als webshop of online retailer weten? 

Lees meer

De drie koningen onder de betaalmethoden

Speciaal in het teken van driekoningen bespreekt deze blog de drie koningen onder de betaalmethoden: iDEAL QR, tokenization en achteraf betalen.

Lees meer

Update richtlijnen SCA

Hoe ga je om met de nieuwe richtlijnen op betalingen? En wat zijn de gevolgen voor de conversie? Buckaroo wil via deze update graag enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Lees meer