Smart Checkout

De self-learning checkout die zich aangepast aan het betaalgedrag van de consument.

 

Buckaroo introduceert: Smart Checkout

 

Een slimme checkout voor online en mobiele betalingen. De zelflerende intelligentie zorgt ervoor dat de favoriete betaalmethode van de consument zich direct onder de duim bevindt. De Buckaroo Smart Checkout is inzetbaar in desktopversie, mobile versie of te gebruiken voor in-app betalingen. 

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

De Buckaroo Smart Checkout is te combineren met alle betaalmethoden, incl. Apple Pay.

 

 

Customize zelf je checkout

Je kunt je checkout binnen 2 minuten aanpassen aan je merkidentiteit. Voor een soepel doorstroom van  kopen naar betalen. Je klanten zullen niet eens het gevoel hebben dat ze je website of app verlaten. Dit verbetert de conversieratio met een gemeten 10% tot 35% procent.

 

"De webshop en checkout lopen feilloos in elkaar over. Het afrekenmoment blijft dicht bij de aankoop. Dat voelt vertrouwd. Een belangrijk aspect wat de betaalconversie en inningspercentage ten goede komt."

 

— Maurits Dekker, CCO Buckaroo

Checkout Buckaroo

Hoe activeer je de Smart Checkout vanuit de Buckaroo Plaza?

Alleen mogelijk voor bestaande klanten

Stap 1: in eigen stijl

In het menu Configuratie kun je via Weergave betaalpagina per website de checkout aanpassen naar eigen huisstijl. Upload een logo met transparante achtergrond, kies de kleur van de checkout-header en selecteer een achtergrondafbeelding.

Stap 2: activeren

Hoe te activeren in de Buckaroo Plaza?

Selecteer in het menu Websites de website waarvoor je de smart checkout wilt instellen, zet onder de tab Algemeen de optie Gebruik betaalpagina op Ja.

 

Quooker's Smart Checkout

Quooker's smart checkout

Quooker is één van de eerste webshops die gebruik maakt van Buckaroo’s smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van consument. Ook is de checkout-pagina volledig te customizen. 

"De slimme checkout hebben we mooi in lijn gemaakt met onze huisstijl. Het geeft de klant vertrouwen in de webshop."

— Simone Poot, Quooker

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Ondersteuning nodig bij het activeren van de smart checkout?

Onze payment experts helpen graag, stuur een e-mail of bel 030-7115000