Online drogist Plein.nl

Alles voor de verzorging van jezelf, je huis en dier

Plein.nl is een ambitieuze webshop met plannen. Sommigen nog op de plank, anderen al lang en breed uit de verf: nieuwe productcategorieën, uitbreiding van het assortiment, een nieuw magazijn, stappen over de grens en het lanceren van een eigen app. Plein pioniert en onderneemt. Het nieuwste paradepaardje? Het duurzame inpaksysteem. Maar de belangrijkste pijler voor Plein zijn de partners: van productleveranciers tot Buckaroo als betaalpartner.

"Goede relaties leiden in ons geval vaak tot mooie nieuwe initiatieven waarbij vaak beide partijen veel leren."

— Joas Garritsen, Sales Manager bij Plein.nl

Uitdaging Plein: achteraf betaalmethoden aanbieden zonder het risico te lopen dat uitstaande vorderingen onbetaald blijven

Oplossing Buckaroo: Creditmanagementmodule

Resultaat: Schaalbare oplossing waar Plein geen omkijken meer naar heeft

Soepele implementatie en meegroeien

Robin de Groot, CFO bij Plein.nl: "We maken gebruik van eigen software en hebben voldoende kennis in huis om nieuwe software te implementeren. Daarom verliep de implementatie van de betaalsoftware van Buckaroo uitstekend en was het voor ons niet nodig om externe partijen aan te laten haken."

"Wij hechten veel waarde aan goede samenwerkingen met onze partners en werken nu ruim zeven jaar naar tevredenheid samen met Buckaroo. Plein heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Het is daarom belangrijk dat je een partner hebt die naadloos met je mee kan groeien."

 

 

Welkom op het kantoor van Plein te Maarssen
Buckaroo Payment Plaza overzicht online betalingen

Direct inzage in de orders en betalingen

Robin de Groot, CFO bij Plein.nl: "Binnen onze organisatie is onze klantenservice het meest betrokken bij het betaalproces. Indien een klant contact met ons opneemt inzake een betaling, is het voor klantenservice noodzakelijk om direct inzage te hebben in de order- en betaalinformatie. Met behulp van de Buckaroo Payment Plaza zijn wij altijd op de hoogte."

 

 

"Plein heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Het is daarom belangrijk dat je een partner hebt die naadloos met je mee kan groeien."

— Robin de Groot, CFO bij Plein.nl

Achteraf betalen in de checkout

Robin de Groot, CFO bij Plein.nl: "Voor ons is het aanbieden van een achteraf betaalmethode altijd een uitdaging geweest. Het aanbieden van een achteraf betaalmethode werkt conversieverhogend. Echter wil je niet het risico lopen dat openstaande vorderingen onbetaald blijven en dus moet het creditmanagementproces soepel verlopen."

"Door gebruik te maken van de creditmanagementmodule van Buckaroo en het aanbieden van de achteraf betaalmethode van Riverty (AfterPay), hebben wij een goede schaalbare oplossing, waar wij nagenoeg geen omkijken naar hebben."

 

Veilig betalen met AfterPay Riverty iDEAL Visa MasterCard Overboeking en giftcard bij Plein.nl
Magazijn plein order picking producten

Het Plein van de toekomst

Joas Garritsen, Sales Manager bij Plein.nl: “Wij streven ernaar om dé online winkel te zijn voor dagelijkse verzorgingsproducten. Tot nu toe zie je dit met name terug in verzorging voor jezelf, je gezin - inclusief je huisdier - en je huishouden. We zullen in deze context dan ook blijven uitbreiden naar aanverwante groepen, zoals tuinartikelen. Daarnaast willen we een verdiepingsslag slaan in onze huidige categorieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzorgingscategorieën in een meer premium segment.”

 

"We zijn al een aantal jaar bezig om onze stempel te drukken in het buitenland. Het vergt alleen enorm veel aanpasing om de kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben we gemerkt. Voor nu willen wij met name de focus gaan leggen op het breed uitrollen van onze nieuw gelanceerde app. Die is momenteel nog niet bruikbaar voor onze klanten, maar dat zal niet lang meer duren.”

Duurzame inpakmachine

De online drogisterij Plein.nl groeit ontzettend hard, maar verliest daarbij duurzaamheid zeker niet uit het oog. Het nieuwe, uiterst slimme inpaksysteem reduceert pakketten tot een minimum, zodat er nooit meer loze lucht of milieuvervuilende doosopvulling op transport gaat.

 

“Hoe kleiner de pakketjes, hoe meer pakketjes in de vrachtwagen passen en hoe minder vervoer over de weg.”

— Juriaan Spoormaker, CEO bij Plein.nl

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Op zoek naar een duurzame betaaloplossing voor jouw online shop?

Laat je adviseren over de betaalproducten van Buckaroo. Van conversieverhogende checkout tot gemakkelijk achteraf betalen. Wij staan voor je klaar.

Specificaties

Plein.nl

Branche Created with Sketch. Branche
Webshopsoftware Created with Sketch. Webshopsoftware
Eigen software
Webpartner Created with Sketch. Webpartner
Eigen bouw
credit-card Created with Sketch. Onderwerp

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.