Sisow is nu Buckaroo

Je bent succesvol doorverwezen vanuit Sisow.nl naar Buckaroo.nl.
Alle belangrijke informatie & resources vind je op deze pagina.

Sisow en Buckaroo bundelen krachten

Sisow en Buckaroo gaan vanaf heden samen verder onder de naam Buckaroo. Buckaroo is een vooraanstaande betaalprovider met slimme toekomstbestendige betaaltechnologie die je onderneming helpt groeien. Van een gepersonaliseerde smart checkout voor e-commerce en marketplaces tot complete betaaloplossingen voor abonnementen en openstaande facturen.

Buckaroo is dé oplossing achter al jouw betalingen. Meer over Buckaroo.


Ben je een bestaande klant van Sisow? Dan kun je nog steeds inloggen op de Sisow portal om historische transacties te bekijken. Daarnaast kun je vanaf heden ook inloggen op je nieuwe portaal, de Buckaroo Payment Plaza.


Dit biedt Buckaroo jou

Buckaroo heeft een schaalbaar platform dat je helpt groeien met behulp van toekomstbestendige betaaltechnologie. Welke slimme betaalproducten biedt Buckaroo?

Buckaroo betaaloplossingen meer dan 40 betaalmethoden

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nog geen klant of partner van Buckaroo?

Ben je nog geen klant bij Sisow of Buckaroo, maar wil je wel klant of partner worden? Dat kan heel eenvoudig. We maken graag kennis met je en denken met alle plezier mee over de beste betaalstrategie voor jouw organisatie. 

Lees ook:

Keensight Capital verwerft meerderheidsbelang in Buckaroo van Blackfin Capital

Keensight Capital verwerft meerderheidsbelang in Buckaroo van Blackfin Capital. Paul Scholten: "We zijn enthousiast dat we Keensight kunnen verwelkomen als onze partner in deze nieuwe fase van groei."

Lees meer

Buckaroo heeft overname Sisow afgerond

Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een gespecialiseerde payment service provider voor het MKB, is afgerond.

Lees meer

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer