SEPAY onderdeel van Buckaroo

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

SEPAY en Buckaroo bundelen krachten

Ben je een bestaande klant van SEPAY? Dan kun je nog steeds gebruikmaken van de diensten, service en support van SEPAY met als extra voordeel dat je nu ook toegang hebt tot alle online betaaloplossingen van Buckaroo.

 

Ben je Buckaroo klant en nieuwsgierig naar de oplossingen van SEPAY? Alle informatie over pinautomaten en de bijbehorende contracten zijn te vinden op de website van SEPAY.

 

Samen zijn SEPAY en Buckaroo dé oplossing voor al jouw betalingen, online én in de winkel. 

 

SEPAY nu onderdeel van Buckaroo Group
Lees hier het antwoord op veelgestelde vragen:

Buckaroo betaaloplossingen meer dan 40 betaalmethoden

De betaaloplossingen van Buckaroo

Buckaroo is een schaalbaar en flexibel betaalplatform dat jou helpt groeien. Met toekomstbestendige slimme betaaltechnologie zorgen wij dat je zowel online als offline betalen voor jou en je klanten gemakkelijker maakt. Een selectie van Buckaroo's meest gekozen betaaloplossingen:

De betaaloplossingen van SEPAY

SEPAY is de grootste onafhankelijke aanbieder van pinautomaten en elektronische betaaldiensten in Nederland. De betaalterminals voldoen aan alle veiligheidseisen, transacties kun je inzien en beheren via je persoonlijke pagina en is dagelijkse uitbetaling gratis. Je kunt kiezen uit mobiele of vaste pinterminals waarbij je de keuze hebt tot:

  • Een pinterminal kopen - de voordeligste van Nederland
  • Een pinterminal leasen - zonder aanschafkosten
  • Een pinterminal huren - per week, dag of maand

De pinterminals van SEPAY zijn binnen 24 uur in huis. Ze bieden ondersteuning voor diverse betaalkaarten (maestro, Visa en meer) en contactloos betalen. Alle pinapparaten komen met een servicecontract en kunnen omgeruild worden bij calamiteiten.

SEPAY pinterminals pinautomaten voor instore betalingen

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Nog geen klant of partner van Buckaroo?

Ben je nog geen klant bij SEPAY of Buckaroo, maar wil je wel klant of partner worden? Dat kan heel eenvoudig. We maken graag kennis met je en denken met alle plezier mee over de beste betaalstrategie voor jouw bedrijf.