Buckaroo aanwezig op de 17e editie van de Webwinkel Vakdagen 2024

Op 23 en 24 januari vinden de Webwinkel Vakdagen 2024 plaats. Dit is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. De 17e editie brengt experts, innovatieve oplossingen en netwerkkansen samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Het beloven twee inspirerende dagen te worden die afgewisseld zullen worden met lezingen en waardevolle inzichten op het gebied van de nieuwste e-commerce trends.

Beleef de omnichannel experience

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand met nummer 346. Ervaar onder het genot van een lekkere kop koffie of thee onze demo area. In onze live demo area laten we graag zien hoe onze innovatieve betaaloplossingen uw online webshop of fysieke winkel kunnen versterken. Ontdek hoe we de ervaring van uw klanten optimaliseren en de conversie verhogen.

 

Innovatieve replatforming met The Stone

Tijdens de Webwinkel Vakdagen geeft Buckaroo samen met multibrand retailer The Stone een presentatie over innovatieve replatforming. Ontdek hoe The Stone, een van oorsprong fysieke winkel, met behulp van replatforming strategisch inspeelt op e-commerce trends en de constant veranderende consumentenbehoefte. We werpen niet alleen een blik op innovatieve betaal features en revolutionaire AI-tools, maar nemen je ook mee in het technische replatforming traject. In de rondetafelsessie gaan we dieper in gesprek met geïnteresseerden omtrent het technische aspect van replatforming.

 

  • Presentatie: 23 januari 2024 van 10.30 uur tot 11.00 uur in Lezingenzaal 4
  • Rondetafelsessie: 24 januari 2024 van 11.30 uur tot 12.00 uur in ronde tafel ruimte #2

 

U kunt zich hier registreren voor de Webwinkel Vakdagen 2024

Ontmoet het Buckaroo team

Kom langs bij onze stand en ontmoet de betaalexperts van Buckaroo. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van inzichten in de laatste trends op het gebied van online betalingen en e-commerce.

Verdiep uw kennis met een gratis boek over e-commerce

Haal het beste uit uw webshop met Buckaroo. Los van een demo area en een gepsrek met onze betaalexperts krijgt u ook de mogelijk om een gratis e-commerce boek bij ons af te halen. Zo kunt u meteen aan de slag om uw webshop te optimaliseren.

 

Mis deze kans niet om Buckaroo te ontmoeten en te ontdekken hoe we samen uw online en in-store kanalen nog beter met elkaar kunnen integreren.

 

U kunt zich hier registreren voor de Webwinkel Vakdagen 2024.

 

Algemene informatie

  • Datum: 23 & 24 januari 2024
  • Openingstijden: 10:00 uur - 17:00 uur
  • Adres: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL in Utrecht
  • Standnummer: 346 (hal 7)

We kijken ernaar uit om u te zien!