Buckaroo en Ad Up komen met oplossing voor afhakers in het betaalproces

Het Amsterdamse FinTech-bedrijf Ad Up gaat een blijvende samenwerking aan met Buckaroo. De missie? “Zorgen dat afhakende betalers toch hun bestelling afronden.” Dit doen ze via een Super Fast Checkout waar adresgegevens al vooraf staan ingevuld en een betaling met één druk op de knop is geregeld. 

Afhakers worden weer aanhakers

Ongeveer 70% van de klanten haakt gedurende het betaalproces af, dit zorgt ervoor dat veel bestellingen niet voltooid worden. Met de Super Fast Checkout zorgt Ad Up voor een grotere slagingskans van een afgeronde bestelling. Dit resulteert in meer bestellingen en een substantieel hogere conversie van gemiddeld 30%.

 

Maikel Snijders, oprichter Ad Up: “De Super Fast Checkout verkort het aankoopproces voor de klant enorm; van anderhalve minuut naar een one-click checkout van 10-15 seconden. Hierdoor kunnen klanten zich volledig richten op het kiezen van de producten op de webshop, in plaats van lange checkoutprocessen.”

Super Fast checkout: met één klik betalen

Door de Fast Checkout button kan er met één druk op de knop betaald worden. Op het moment dat de Super Fast Checkout aangeklikt wordt, kan er direct een betaalmethode worden gekozen. Alle gegevens zijn vooringevuld, mits deze bekend zijn of opgehaald kunnen worden, zo niet is er een geoptimaliseerd formulier beschikbaar. De Super Fast Checkout is overal op de webshop inzetbaar. 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

‘Interessant voor alle retailers’

Bart van Wijk, Partner Manager bij Buckaroo: “De diensten van Ad Up zijn voor alle retailers interessant. Met name omdat er veel vraag is naar fast checkouts, maar ook vanwege de mogelijkheid om te retargetten op items die zijn achtergelaten in winkelmandjes. Bovendien zijn de diensten van Ad Up ideaal voor bedrijven die net online zijn gestart, want het bouwen van een webshop met enkele productpagina’s behoort ook tot één van de opties.” 

De betaalproducten van Ad Up en Buckaroo zijn plug & play voor gebruikers van WooCommerce software. Draait jouw webshop op andere software? Dan zijn er ook mogelijkheden. 

Neem contact op via info@buckaroo.nl voor meer informatie.  

De eerste 14 dagen zijn gratis en er zijn geen opstartkosten van toepassing.

Buckaroo en MaxCredible bundelen krachten voor MKB-bedrijven

Utrecht/Amsterdam, 7 maart 2022 - Buckaroo en MaxCredible slaan de handen ineen met als doel om meer cash beschikbaar te maken bij MKB-bedrijven.

Lees meer

Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren."

Lees meer