Buckaroo treedt op als pilot partner voor iDEAL in3

Utrecht, 25 september 2023 - Vanaf vandaag zal Buckaroo in een pilot samenwerking met in3 en iDEAL gespreid betalen via iDEAL aanbieden aan webshops. Buckaroo is trots en verheugd om de partner te zijn voor de pilot waarbij de betaalprovider als centraal aanspreekpunt webshops van A tot Z zal begeleiden bij het toevoegen en koppelen van de betaaloplossing.

 

 

In3 speelt in op betaalbehoefte

In3 is een verantwoord alternatief voor Buy Now Pay Later-oplossingen. Met de betaalmethode kunnen consumenten in drie termijnen gespreid en zonder lening, rente of BKR-registratie betalen voor online aankopen. Met in3 wordt op een sociaal verantwoorde manier ingespeeld op de betaalbehoefte van consumenten die flexibiliteit en gemak willen ervaren bij het online shoppen.

 

Bij een aankoop met in3 betaalt de klant de eerste termijn direct, de tweede termijn binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Webshops die in3 aanbieden kunnen rekenen op een toename van 15% van de conversie en een gemiddelde orderwaarde die tot wel 72% hoger is.

Buckaroo en in3, een vernieuwde samenwerking

De samenwerking tussen Buckaroo en in3 richtte zich voorheen op het verwerken van betalingen. Daar is met de vernieuwde samenwerking verandering in gekomen. Vanaf nu beheert Buckaroo als betaalprovider het hele proces, van het aansluiten van de webshop op in3 tot het sluiten van het contract. Dit omvat ook de facturatie, uitbetaling en reconciliatie.

We spreken hier van een vernieuwde samenwerking met in3. Het voordeel voor de webshop is dat Buckaroo als single point of contact voor in3 optreedt. Daarnaast hebben we de onboarding geoptimaliseerd waardoor webshops sneller in3 kunnen aanbieden.

— Pieter de Wit, Product Manager bij Buckaroo

In3 aanbieden in de webshop?

Zowel bestaande als nieuwe klanten van Buckaroo kunnen in3 aanbieden in de webshop. Bestaande en nieuwe klanten kunnen contact opnemen met Buckaroo via commercialcare@buckaroo.nl.

 

Persgerelateerde vragen?

Voor persgerelateerde vragen kan er contact opgenomen worden met Edwin van Druten via edwin@hibou.nl.