Koppel je PHP-website gemakkelijk met Buckaroo’s nieuwste SDK

Een gateway request naar Buckaroo kan op elke mogelijke manier. Maar natuurlijk is het fijn om een kant-en-klaar 'pakket' te hebben om Buckaroo te integreren in jouw checkout. Een kit met daarin alle informatie, van het activeren van iDEAL en alle andere populaire betaalmethoden tot het instellen van een ReturnURL*. Deze in-house ontwikkelde PHP SDK (software development kit) is makkelijk in gebruik en gratis te downloaden via GitHub.

 

* Meer informatie over RequestURL's, pushberichten en ReturnURL's vind je op onze supportpagina

Alle betaalinformatie voor je PHP-website

In deze software dev kit zit alle betaallogica. Niet alleen de koppeling met diverse online betaalmethoden, maar ook alle diensten van Buckaroo zitten hierin: subscriptions, credit management en marketplaces. Maar natuurlijk gebruik je alleen wat je nodig hebt. De SDK geeft ook genoeg voorbeelden. We willen het ontwikkelaars zo gemakkelijk mogelijk maken om de webshop te integreren met Buckaroo's checkout.

 

 

De PHP SDK komt met diverse voorbeelden te vinden op Github, zoals deze Mastercard voorbeeldtransactie.
De PHP SDK komt met diverse voorbeelden te vinden op Github, zoals deze Mastercard voorbeeldtransactie.

De look en feel bepaal jij

Je bepaalt zelf het visuele aspect aan de voorkant, waarin je bijvoorbeeld kiest voor een one-step checkout of een betaalpagina met meerdere stappen onder elkaar (accordeon checkout). Je kunt zelf kiezen voor een checkout met de symbooltjes van de diverse betaalmethoden of de uitgeschreven variant. Kortom, hoe het er aan de voorkant uitziet dat bepaal je zelf, wij leveren de techniek compleet aan de achterkant.

 

Downloaden via GitHub

De PHP SDK is beschikbaar via GitHub:
https://github.com/buckaroo-it/BuckarooSDK_PHP

 

Starten met het ontvangen van betalingen

Het enige wat je nog nodig hebt, is een Buckaroo-account. Hier staat jouw persoonlijke website key en een secret key. Daarmee kun je aan de slag.

 

Gratis updates

Nieuwe versies blijven altijd gratis beschikbaar. Wil je zeker weten dat je altijd op de hoogte bent van nieuwe features of opgeloste issues? ‘Star’ ⭐ de pagina (rechtsboven) in GitHub, zodat je een melding krijgt bij updates.

 

Lees ook:

Thuiswinkel Marktmonitor: hoe is er betaald in Q1 2022?

De Thuiswinkel Marktmonitor is uit! Een aantal conclusies op het betaalgedrag in Q1 2022 ten opzichte van vorig jaar. Je leest ze in deze blogpost.

Lees meer

Sisow gaat verder onder de naam Buckaroo

FinTech-bedrijven Sisow en Buckaroo kondigen vandaag de afronding van hun fusie aan. De twee ondernemingen gaan samen verder onder de naam Buckaroo

Lees meer