Met iDEAL betalen mogelijk bij Duitse bank N26 en Nationale Nederlanden

Onlangs heeft de Duitse bank N26 zich aangesloten als iDEAL-issuer. Hierdoor kunnen meer dan 300.000 N26-klanten in Nederland online betalen met iDEAL via hun N26-account. Recent is ook Nationale Nederlanden aangesloten op het iDEAL-platform. Steeds meer banken geven klanten de mogelijkheid om met iDEAL te betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieren omgeving.

 

 

Hoe activeer ik N26 en NN als bankkeuze?

  1. Als je als merchant je eigen betaalpagina in beheer hebt, kun je N26 (issuer code NTSBDEB1) en NN (issuer code NNBANL2G) aan je betaalpagina toevoegen.
  2. Als je gebruik maakt van de Buckaroo Smart Checkout (ook wel hosted payment page genoemd) wordt zowel N26 als NN automatisch toegevoegd aan de bankkeuzelijst.
  3. Als je gebruikmaakt van een Buckaroo plugin, dan kun je deze binnenkort updaten en gebruik maken van N26 of NN als bankkeuze.

Over N26

N26 is een 100% mobiele bank die in het bezit is van de Duitse bankvergunning BaFin. De digitale bank heeft als doel om zich te blijven ontwikkelen in een wereld die wordt aangedreven door de nieuwste technologieën. Of dat machine learning is om fraude te voorkomen of de introductie van innovatieve automatiseringsfuncties. N26 is er om sparen en bankieren op een intuïtieve en veilige manier te vergemakkelijken.   

Over NN

NN Group, waar Nationale Nederlanden een onderdeel van uitmaakt, is een internationale financiële dienstverlener die actief is in zowel Europa als Zuidoost-Azië. Binnen Nederland biedt Nationale Nederlanden een uitgebreid assortiment financiële diensten aan waaronder (bank)sparen, beleggen, hypotheken en lenen.