Verwijder de termen "creditcards" en "debitcards" op uw betaalpagina

Door het invoeren van nieuwe regels vanuit Mastercard en Visa is het niet meer toegestaan om de termen "creditcards" of "debitcards" te gebruiken als betaalmogelijkheid op uw betaalpagina. Dit specifieke woord moet vervangen worden door de term "Cards". Daarnaast moeten de juiste (actuele) logo's van Mastercard en Visa worden gebruikt. Wij hebben dit in principe in al onze Plug-ins standaard verwerkt. Als u onze Buckaroo plug-ins gebruikt hoeft u dit dus niet zelf aan te passen.

 

Er is een uitzondering. Wanneer u het veld "Front-end Label" heeft aangepast dan dient u dit zelf aan te passen. Hieronder vindt u een voorbeeld hoe dit eruitziet bij WooCommerce. U kunt dit veld zelf handmatig aanpassen. 

Gebruikt u geen Buckaroo Plugins?

Wanneer u zelf uw betaalpagina heeft ingericht en daarbij apps heeft gebruikt die niet van Buckaroo zijn dient u dit zelf aan te passen. Wij kunnen dit dan niet voor u doen. Heeft u het beheer van uw website uitbesteed en weet u niet zeker welke plug-ins u gebruikt? Neem dan contact op met uw websitebeheerder om dit te controleren en verder te regelen. 

Waarom is deze regel opgesteld?

De naam creditcard en of debitcard wordt nu soms nog gebruikt als een soort verzamelterm voor meerdere betaalmogelijkheden (bijv. visa, credit en debit). Dit mag niet meer, omdat dit niet klopt. De term "cards" mag hiervoor wel gebruikt worden. 

 

Controle 

Mastercard en Visa gaan controles uitvoeren om te kijken of dat de termen creditcard en debitcard niet meer gebruikt worden op betaalpagina's. Wanneer u deze termen nog in uw checkout heeft staan kunt u hierop worden aangesproken en worden er vervolgacties uitgevoerd als u dit negeert.