In 3 termijnen gespreid betalen met iDeal In3

In3 is een maatschappelijk verantwoord alternatief voor Buy Now Pay Later-oplossingen en wordt door ruim 7.500 webshops in Nederland aangeboden. Met in3 betalen klanten eenvoudig in drie termijnen - zonder lening, rente of BKR-registratie. De gespreide betaalmethode is ideaal bij de aanschaf van duurdere producten waaronder elektronica, meubels of sportartikelen zoals een fiets of een scooter. Met in3 verhoogt u de conversie van uw webshop en laat u het gemiddelde orderbedrag van uw winkelmand stijgen.

Hoe werkt het?

 • De klant kiest in de webshop voor gespreid betalen via de in3-betaaloptie. Als de gegevens in de check-out compleet zijn, toetst in3 in een split second de kredietwaardigheid van de klant
 • Bij goedkeuring betalen klanten direct de eerste termijn. Na een geslaagde eerste betaling kunt u de bestelling zonder enig risico direct verzenden. Als webshop krijgt u het totale aankoopbedrag gegarandeerd uitbetaald.
 • Na de eerste betaling ontvangt de klant een e-mail met de betaalgegevens van de tweede en derde termijn. 30 dagen na deze eerste betaling voldoen klanten de tweede termijn en na 60 dagen wordt de laatste termijn voldaan. Zonder rente of BKR-registratie. 

Bij in3 is geen AFM-vergunning of kredietregistratie bij Stichting BKR verplicht vanwege de wettelijke betaaltermijn die plaatsvindt binnen 90 dagen. Met deze betaaloplossing krijgen klanten een bestedingslimiet die past bij hun uitgavegewoonten dankzij een zorgvuldige beoordeling, om overkreditering te voorkomen. Het is daarom ook niet verplicht de waarschuwing ‘Let op: geld lenen kost geld’ in je webshop aan klanten te tonen.

in3 gespreid betalen in 3 gelijke delen

Voordelen

 • Direct online acceptatie en 100% betaalgarantie
 • Gemiddelde orderwaarde ligt tot wel 72% hoger
 • Conversieverhoging tot 15%
 • Betaal in 3 delen vanaf € 50 t/m € 5.000 (0% rente). Zakelijk tot €30.000,-.
 • Bereik nieuwe doelgroepen & ervaar terugkerende klanten
 • Activatie, contract en uitbetaling via Buckaroo

Pilot: iDEAL in3

In3 biedt nu in een pilot samenwerking met iDEAL gespreid betalen via iDEAL aan. Hiermee krijgen consumenten de mogelijkheid om op een gebruiksvriendelijke manier gespreid te betalen voor online aankopen.

Met welke plugins kan ik in3 activeren in mijn webshop?

 • Magento
 • Shopware
 • WooCommerce

Meer informatie over de activatie van in3 in je webshop, vind je hier.

 

Download de iDEAL in3 factsheet

Wil jij alle informatie over iDEAL in3 in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de iDEAL in3 factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden:

Geen financieel risico met in3

Een webshop loopt géén financieel risico met in3. Het volledige aankoopbedrag wordt namelijk binnen 15 of 30 dagen na aankoop door In3 via Buckaroo aan jou uitbetaald. Je betaalt alleen voor een succesvolle transactie.


Bij een aankoop met in3 wordt een derde van het totaalbedrag direct door de consument betaald door middel van een iDEAL-betaling. Het product kan direct na de eerste betalingworden verstuurd. De consument betaalt detweede en derde betaling binnen 30 en 60 dagen aan in3.


In3 neemt het risico van de webshop over en herinneren de consument aan de volgende betaling, via e-mail, een pushbericht via de in3-app of sms. De betalingen kunnen vertrouwd via iDEAL worden voldaan.