Vier belangrijke aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe pinautomaat

Heeft u een pinautomaat van het merk Yomani, Yoneo, Yoximo en Xenteo? Dan moet u deze maand goed opletten. Deze maand (april 2024) verlopen namelijk de certificeringen van diverse Yomani, Yoneo, Yoximo en Xenteo pinautomaten. Dat betekent dat u uw pinautomaat niet meer kunt gebruiken. Niets is vervelender dan een pinautomaat die niet werkt. Zowel voor uw klanten als uw ondernemer. Dat kost immers omzet. Zorg er daarom voor dat u op tijd een goede vervanger heeft. Maar hoe kunt u het beste een nieuwe pinautomaat uitkiezen? Wij zetten de vier belangrijkste aandachtspunten bij de keuze op een rij:  

Pinautomaat inruilen
Ghout Webshop - iDeal betalingen accepteren - Buckaroo

Vergelijk tarieven:

We kunnen er niet omheen, maar prijs blijft een belangrijke factor bij de aankoop van een pinautomaat. Kijk daarbij niet alleen naar de aanschafprijs, maar ook naar de tarieven voor transacties. Veel bedrijven promoten toestellen met een lage aanschafprijs, maar rekenen vervolgens hoge tarieven voor het verwerken van transacties. Vergelijk daarom van tevoren de tarieven per pintransactie. Ook voor alle uiteenlopende manieren van betalingen. Naast pin worden er ook creditcardbetalingen gedaan. Diverse pinleveranciers rekenen hiervoor verschillende tarieven. Het loont dus om te kijken welke optie het beste bij uw onderneming past.

Ghout Webshop - betaalmogelijkheden online - Buckaroo
Ghout kruidenrekken - webwinkel - Buckaroo

Kies het juiste type pinapparaat voor uw onderneming en branche:  

Er zijn pinapparaten in alle soorten en maten. Zo is er voor iedere type bedrijf of branche wat wils. In de horecabranche wordt veel gebruik gemaakt van een pinapparaat wat gekoppeld kan worden met een bestelsysteem. Daarnaast moeten de toestellen geschikt zijn om betalingen op het terras te ontvangen. Veel horecaondernemers kiezen daarom bijvoorbeeld voor lichtgewicht toestellen. Een bakker gebruikt vaak weer een ander type apparaat wat vaststaat op een balie. Niet alleen het gewicht, maar ook de batterijduur is vaak belangrijk om voor een bepaald toestel te kiezen.  

Welke betaalmethoden wilt u accepteren?

Pinapparaten accepteren meestal alle betalingen van Visa, Visa Debit, V Pay, Mastercard, Debit Mastercard, Maestro en AMEX. Wel moet u vooraf vastleggen welke betaalmethoden u wilt accepteren. In Nederland worden steeds meer creditcardbetalingen gedaan, ook voor kleine aankopen. Door ook creditcards te accepteren biedt u al uw klanten de gewenste betaalmethode. Ook trekt u nieuwe doelgroepen aan zoals toeristen en expats. 

Checkout In Hand 01
Ghout kruidenrekken - webwinkel - Buckaroo

Uitbetaling van transacties en levertijd:  

Vandaag besteld morgen in huis is de norm die we gewend zijn vandaag de dag. Bij de aanschaf van een pinautomaat is dit helaas niet overal zo. Het verschilt per leverancier wanneer en hoe een toestel geleverd wordt. De één levert zo snel mogelijk een gebruiksklaar toestel, terwijl de ander een maand levertijd rekent en een toestel waar nog instellingen moeten worden aangepast. Per leverancier zijn er ook verschillen in de snelheid van de uitbetaling. U wilt als ondernemer natuurlijk zo snel mogelijk uw omzet op uw rekening. Wellicht zelfs in het weekend.  

Keuze voor de lange termijn
Een pinapparaat aanschaffen is niet iets wat u vaak doet. Zorg er dus voor dat u een goede keuze maakt die uw onderneming op de lange termijn helpt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Buckaroo? Bezoek dan onze website en bekijk ons aanbod van pinapparatuur en accessoires. Speciaal voor de gebruikers van de pinautomaten waarvan de certificeringen verlopen hebben wij een kortingsactie. U hoeft dan de registratiekosten van 58 euro niet te betalen. Bestel uw pinautomaat hier met de kortingscode "INRUILEN2024".

Waarom kiezen voor Buckaroo?

Voordelen SEPAY by Buckaroo Pinautomaat | Pinapparaten
  • Kostenbesparing
    Wij bieden de goedkoopste tarieven van Nederland. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste deal!

  • Betrouwbaarheid
    Met Buckaroo weet u dat uw betalingen veilig zijn. Al onze pinapparaten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, waaronder de nieuwste encryptietechnologie om gegevens te beschermen.

  • Gemak
    Onze pinapparaten zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zowel voor u als voor uw klanten. Geen ingewikkelde processen, maar snelle en efficiënte betalingen.