Blog

Succesvol incasseren door flexibele incassodatum

Elke Nederlander heeft gemiddeld 14 vaste lasten per maand. Deze vaste lasten worden verspreid over de maand afgeschreven. Maar kan dat ook anders? FinBuddy en Buckaroo gaan de samenwerking aan.

Lees meer

Wel of geen verzendkosten rekenen als fashion webshop?

De verzendkosten en retourkosten worden duurder en de operationele kosten liegen er ook niet om. Waar kies je voor: wel of geen verzendkosten te rekenen als fashion webshop?

Lees meer

Maestro en VPAY betaalkaarten verdwijnen in de komende jaren

Binnenkort zullen er geen Maestro en VPAY betaalpassen meer worden uitgegeven. Debit Mastercard en Visa Debit komen daarvoor in de plaats.

Lees meer

Bestelling en pick-up apps vragen om in-app payments

De pandemie heeft het gebruik van QR codes en eigen branded apps aangewakkerd. De volgende stap is een soepel betaalproces met in-app payments.

Lees meer

Wat is een chargeback?

Een consument die iets koopt met een creditcard kan de betaling tot 9 maanden lang terugdraaien. Voor de koper een fijne veilige gedachte. Maar wat houdt het in voor de merchant?

Lees meer

Hoe bereid je jouw webshop voor op Black Friday?

Black Friday is inmiddels helemaal opgenomen in het Nederlandse koopgedrag. Dat voert de druk op voor de ondernemer: hoe zorg je dat je opvalt? En hoe bereid je je onderneming aan de achterkant voor op grote drukte?

Lees meer

De online Nederlandse consumentenmarkt 2022 - rapport van Tinka

Lees het onderzoeksrapport van Tinka over hoe Nederlanders online winkelen. Wat kopen ze? Hoe betalen ze? En hoe staan ze tegenover duurzaamheid en retourbeleid?  

Lees meer

Over vijf jaar worden 75% van alle zakelijke aankopen online gedaan

B2b e-commerce is relevanter dan ooit dit blijkt uit de B2B E-commerce Markt Monitor 2022. Interessante vraag is: hoe wordt er zakelijk online betaald?

Lees meer

Zo bereidt Buckaroo zich voor op een toekomst in de cloud

Een van de grootste projecten waar Buckaroo de afgelopen tijd op focust, is de migratie naar een cloud-infrastructuur. Head of Engineering Jan Willem Mannaerts vertelt wat daar allemaal bij komt kijken, en hoe AWS-specialist CloudNation samen met Buckaroo bouwt aan een hernieuwd platform.

Lees meer