Blog

Wat is een chargeback?

Een consument die iets koopt met een creditcard kan de betaling tot 9 maanden lang terugdraaien. Voor de koper een fijne veilige gedachte. Maar wat houdt het in voor de merchant?

Lees meer

De online Nederlandse consumentenmarkt 2022 - rapport van Tinka

Lees het onderzoeksrapport van Tinka over hoe Nederlanders online winkelen. Wat kopen ze? Hoe betalen ze? En hoe staan ze tegenover duurzaamheid en retourbeleid?  

Lees meer

Over vijf jaar worden 75% van alle zakelijke aankopen online gedaan

B2b e-commerce is relevanter dan ooit dit blijkt uit de B2B E-commerce Markt Monitor 2022. Interessante vraag is: hoe wordt er zakelijk online betaald?

Lees meer

Zo bereidt Buckaroo zich voor op een toekomst in de cloud

Een van de grootste projecten waar Buckaroo de afgelopen tijd op focust, is de migratie naar een cloud-infrastructuur. Head of Engineering Jan Willem Mannaerts vertelt wat daar allemaal bij komt kijken, en hoe AWS-specialist CloudNation samen met Buckaroo bouwt aan een hernieuwd platform.

Lees meer

iDEAL wordt vernieuwd

Het online shoppen en betalen verandert snel en daarmee ook de wensen van de consument en de ondernemer. Om in te spelen op deze veranderende markt wordt iDEAL vernieuwd.

Lees meer

Kom naar de Credit Expo 2022 – Hét jaarlijkse evenement voor de credit management sector

Kom naar de Credit Expo 2022 voor alles over maatschappelijk verantwoord incasseren: van debiteurenbeheer tot aan een gerechtelijk incasso. 

Lees meer

Handelsbanken stopt per 1 oktober met het aanbieden van iDEAL

Per 1 oktober heeft Handelsbanken besloten te stoppen met het aanbieden van iDEAL en met het aanbieden van de Betaalpas en Gold Card.

Lees meer

Debitcards en creditcards, de belangrijkste verschillen

Maestro, MasterCard, V PAY, Visa Electron, Visa, AmEx, PostePay... Wat zijn de voordelen, nadelen en verschillen? Je leest het in deze blogpost.

Lees meer

AfterPay verandert per 4 oktober haar naam in Riverty

Vanaf 4 oktober wordt het co-branded logo doorgevoerd in de betaalplugins van Buckaroo, deze kunnen gedownload en geüpdatet worden via GitHub.

Lees meer