Revolut toevoegen aan je bankkeuzelijst

 

Revolut is sinds december 2020 actief als issuer bank binnen Nederland, dat betekent dat Revolut als bank gekozen kan worden bij elke iDEAL-betaling. Om consumenten de mogelijkheid te bieden om iDEAL-betalingen via Revolut af te ronden, is het van belang dat Revolut wordt toevoegd aan de bankkeuzelijst bij betalingen met iDEAL. 

 

Hoe activeer ik Revolut als bankkeuze?

  • Wanneer je de betaalpagina in eigen beheer hebt, kun je Revolut toevoegen middels issuercode “REVOLT21”. 
  • Wanneer je gebruikmaakt van de Buckaroo Smart Checkout (ook wel hosted payment page genoemd) is Revolut automatisch toegevoegd in de bankkeuzelijst.
  • Wanneer je gebruikmaakt van een van onze plugins, dan kun je deze binnenkort updaten.

Staat Revolut in mijn checkout al geactiveerd?

Voeg Revolut zo snel mogelijk toe aan je checkout. Weet je niet zeker of Revolut reeds toegevoegd is? Start dan een iDEAL-transactie op je eigen site, totdat je bij de stap voor de bankkeuze aankomt en controleer of Revolut erbij staat. Voor het updaten van de plug-in of je eigen betaalpagina raden wij aan om je webbouwer in te schakelen.

 

Over Revolut

Revolut is een online bank met 12 miljoen klanten wereldwijd. Bankzaken regel je via de App. Nadat je je hebt aangemeld, kan er online een IBAN-betaalrekening geopend worden en kan er een Revolut-card via de App aangevraagd worden. De Revolut-card is een prepaid creditcard, die eerst opgeladen moet worden voordat er mee betaald kan worden. Rekeninghouders kunnen tegoed op hun account storten via creditcard of overboeking, en voor de Nederlandse gebruikers sinds kort ook met iDEAL. 

https://www.revolut.com/nl-NL

 

Revolut als optie in de bankkeuzelijst bij een iDEAL-betaling via Buckaroo.
Revolut als optie in de bankkeuzelijst bij een iDEAL-betaling via Buckaroo.

Lees ook:

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer

Jeroen vertelt ons iets over creditcards

Jeroen heeft van zijn collega's de geuzennaam 'King of Cards' gekregen. Bij Buckaroo is hij het aanspreekpunt voor verschillende betaalmerken, waaronder creditcards. Een actueel onderwerp nu SCA in 2021 verplicht is.

Lees meer

Buckaroo introduceert Smart Checkout

Buckaroo introduceert Smart Checkout. Kenmerkend is de self-learning technologie die zich aanpast aan de betaalvoorkeur(en) van de consument.

Lees meer